Välkommen!

Välkommen!
En liten blomma måste man få ibland.

lördag 4 augusti 2012

ENSAM ÄR STARK, TILLSAMMANS ÄR STARKARE

Kanske kunskapens träd, vår blodbok?

Nöjd liten familj

När man förändrar sin livsstil går det inte på ett kick. Ibland får man hjälpa till med olika steg. Som vårt fina träd som vi hämtade idag. Jag och barnen valde en blodbok som antagligen kommer sticka ut på ett märkligt sätt i vårt lilla radhusområde. Men det är vår fina blodbok. Jag reserverade det för flera veckor sedan och har ringt ett par gånger för att höra att det mår bra. :) Drömmen är att det blir ett brett bladverk och att vi kommer få en mysig plats under trädet. Den drömmen kan man tänka på en stund och njuta av det nya livet.

Vi hämtade trädet i morse, sedan var det fullt upp med att handla mat, laga mat, gå ut med lilla Dottie som vi är hundvakt åt och sedan sätta sig i fåtöljen för att vila en smula. Då kom den... ...tristessen och, tyvärr, den envisa ångesten smygande. Hannes fick också en släng av tristess vilket var en väldans tur för oss båda. En liten sväng till stan, gofika, lite glass och vi fick tillbaka energin igen båda två. Hannes fick en akut fniss-attack och det kan man inte bli annat än glad av. Ångestattacken avbröts och hemma väntade Jack och vårt träd.

Små, små saker (och ett stort träd) som kan vända en negativ trend eller få dig att fortsätta på rätt livsstilsväg. Du kan försöka göra det själv. Eller göra det tillsammans med någon annan.

Ensam är stark. Tillsammans är starkare. Härlig lördagskväll till dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar